He aha ka VoIP Headset?

ʻO ke poʻo poʻo VoIP he ʻano poʻo poʻo kūikawā kūikawā i hoʻolālā ʻia no ka hoʻohana ʻana me ka ʻenehana VoIP.Loaʻa maʻamau ia i nā headphone a me kahi microphone, e ʻae iā ʻoe e lohe a kamaʻilio i ka wā o kahi kelepona VoIP.Hoʻolālā kūikawā ʻia nā poʻo VoIP no ka hoʻonui ʻana i ka hana me nā noi VoIP, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka maikaʻi o ka leo a me ka hōʻemi ʻana i ka walaʻau hope.No nā poʻe a me nā ʻoihana e ʻimi nei e hoʻohana piha i ka kamaʻilio VoIP, kahi headset VoIP he mea pono.

VOIP-Headset(1)

Nā pōmaikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kahi poʻo VoIP

Hoʻomaikaʻi ʻia ka maikaʻi o ka leo: Hoʻolālā ʻia nā poʻo poʻo VoIP e hāʻawi i ka leo maʻemaʻe a paʻakikī, e hōʻoiaʻiʻo ana hiki iā ʻoe ke lohe a lohe ʻia i ka wā kelepona.

ʻO ka hana lima ʻole: Me kahi poʻo VoIP, hiki iā ʻoe ke mālama i kou mau lima e paʻi a hana paha ma kāu kamepiula i ke kelepona ʻana, e hoʻonui ana i ka huahana.

Hoʻopau Noise: He nui nā poʻo VoIP e hele mai me nā hiʻohiʻona hoʻopau leo, e hōʻemi ana i ka walaʻau hope a me ka hōʻoia ʻana i ka kamaʻilio maopopo.

Uku-Effective: ʻOi aku ka maʻalahi o nā poʻo VoIP ma mua o nā poʻo kelepona maʻamau, e hoʻolilo iā lākou i koho kumu kūʻai no nā ʻoihana.

Hoʻololi: Hoʻopili pinepine ʻia nā poʻo VoIP me kahi ākea o nā polokalamu a me nā noi, e hāʻawi iā ʻoe i ka maʻalahi e hoʻohana iā lākou me nā ʻōnaehana like ʻole.

VolP Phone Headsets vs Landline Phone Headsets

He aha ka ʻokoʻa ma waena o kahi headset no ke kelepona VoIP me kahi headset no ke kelepona ʻāina?

E pili ana i ka pilina.Aia nā poʻo poʻo e hana maikaʻi me nā kelepona VoIP e like me kā lākou hana me nā kelepona ʻāina.

ʻO ka hapa nui o nā kelepona ʻāina no ka ʻoihana e loaʻa i ʻelua jacks ma kona kua.ʻO kekahi o kēia mau jacks no ka lima lima;ʻo ka jack ʻē aʻe no kahi headset.ʻO kēia mau jacks ʻelua he ʻano hoʻohui like, āu e ʻike ai i kapa ʻia ʻo RJ9, RJ11, 4P4C a i ʻole Modular connector.ʻO ka hapa nui o ka manawa, kapa mākou iā ia he jack RJ9, no laila mākou e hoʻohana ai no ke koena o kēia blog.

Loaʻa i kēlā me kēia kelepona VoIP nā jacks RJ9 ʻelua: hoʻokahi no ka lima lima a hoʻokahi no ke poʻo.

Nui nā R]9 Headsets e hana maikaʻi like no nā kelepona ʻāina a no nā kelepona VoIP.

I ka hopena, he mea waiwai nui ka headset VoIP no nā poʻe a me nā ʻoihana e ʻimi nei e hana i ka hapa nui o kā lākou kamaʻilio VoIP.Me ka maikaʻi o ka leo maikaʻi, ka hana lima ʻole, a me ka maikaʻi o ke kumukūʻai, hiki i kahi headset VoIP ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kāu ʻike VoIP.


Ka manawa hoʻouna: Jul-03-2024