ʻO ka hoʻokuʻu hou ʻana o Inbertec: C100/C110 hybrid work headset

Xiamen, Kina (Iulai 24th, 2023) ʻO Inbertec, kahi mea hāʻawi poʻo poʻo loea honua no ke kikowaena kelepona a me ka hoʻohana ʻana i ka ʻoihana, i kēia lā ua hoʻolaha ʻo ia ua hoʻolaha i ka mea hou.nā poʻomanaʻo hana hybridC100 a me C110 moʻo.

ʻO ka hana Hybrid kahi ala maʻalahi e hoʻohui i ka hana ma kahi keʻena o ke keʻena a me ka hana ʻana mai ka home. I nā makahiki i hala iho nei, ua hana nui ka maʻi ahulau i ke ʻano o ka hana a nā kānaka, a ʻoi aku ka nui o nā poʻe e huli nei i ka hana hybrid mai ia manawa.ʻO kēia ala o ka hana me ke kānalua ʻole e hāʻawi i nā poʻe i nā koho hou aʻe o nā hiʻohiʻona hana a me ka manawa, akā ʻaʻohe mea ʻē aʻe, e kōkua i ka poʻe e nānā hou aku i ka hana ʻo ia ka mea nui.A no ka hoʻokō ʻana i kēlā pono, ua hoʻokuʻu ʻo Inbertec i nā headset hana hybrid e hāʻawi i kahi ʻano kamaʻilio maʻalahi a mālie no ka poʻe.

C110 hybrid work headset

Hoʻohana ka C100/C110 hou i ka leo hoʻopau mic e hāʻawi i ka mea hoʻohana i kahi ʻike ʻoi aku ka mālie.ʻO kāna ʻili pepeiao ʻili protein palupalu hiki ke hōʻoia i ka mea hoʻohana e ʻoluʻolu a ʻaʻahu no ka lā a pau.No ka poʻe i maʻa ʻole i ka pihi kelepona, ua hoʻololi ʻo Inbertec a kau i ke pihi mana ma ka leo, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻololi maʻalahi i ka leo a me ka leo ma ke kaomi maʻalahi. pane/kau i ke kelepona.Hoʻohui ia i ka papa poʻo silika ma C110 e hāʻawi i ka mea hoʻohana i kahi ʻike ʻoluʻolu.

C110 hybrid work headset2

Ma waho aʻe o Inbertec ua hana ʻo ia i nā hoʻāʻo he nui e like me ka paʻakai paʻakai, hāʻule i lalo i ka hoʻāʻo, hoʻokomo a hoʻopuka a me nā mea ʻē aʻe.

E pili ana i ke kumukūʻai, hopohopo paha ka poʻe i ka wā e pili ana i ka "hoʻohana ʻoihana", "noise-cancellation" a me nā kumukūʻai hoʻāʻo he nui.Akā, e like me Austin, ka luna kūʻai o inbertec: "ʻO kekahi o ka manaʻo o Inbertec ʻo ka hana ʻana i nā headset ʻoihana kūpono no ka hapa nui o nā mea hoʻohana.A ʻo kēia C100/C110 he mea kānalua ʻē aʻe kahi hōʻike kumu kūʻai kūpono o kēia ʻatikala".

No laila e noiʻi me ka kānalua ʻole e hoʻāʻo i kēia huahana hou.Loaʻa paha ʻoe i nā laʻana manuahi mai ka hoʻolaha mua ʻana.Hoʻopilisales@inbertec.comno ka ʻike hou aku!


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-04-2023