Headphone akau no na keena wehe hou

Hāʻawi ʻo Inbertec i kahi ākea o nā headset i hana ʻia no ka NewKeena wehe.Loaʻa i nā ʻaoʻao ʻelua o ke kelepona ka hoʻonā leo hoʻokō leo maikaʻi loa a kōkua iā ʻoe e noʻonoʻo a kamaʻilio me ka maopopo, ʻaʻohe mea o ka pae walaʻau.

lQDPJyFNc3ZHjqfNCZXNDl-w2mJGV-wCKXcFRfs08nIVAQ_3679_2453

Aia ka New Open Office ma ke keʻena hamama hui me nā poʻe e pili ana iā ʻoe i nā hui hybrid a me nā hoa hana e kamaʻilio ana ma kēlā ʻaoʻao o ke keʻena, a i ʻole ma kāu keʻena hamama ma ka home me ke kani ʻana o ka mīkini holoi a me kou ʻīlio hae, hoʻopuni ʻia e ka walaʻau nui. a me ke kani kani.Me ka nui o nā mea hoʻohilahila, ʻike nā limahana he paʻakikī ke noʻonoʻo a hoʻopau i ka hana.ʻO ia hoʻi, ʻoi aku ka luhi a me ka emi ʻana o ka huahana.

Anleo akamaiʻike

No ka hōʻoia ʻana i ke ola ʻana o nā huahana i nā koi no ka New Open Office kahi i mea nui ai ka maikaʻi o ka haʻiʻōlelo a me ka attenuation ikaika o ka walaʻau hope, ua hoʻomohala ʻo Inbertec i ka hiʻohiʻona ENC: kahi hui o nā ʻenehana e hōʻoia i ka hoʻopiʻi leo kiʻekiʻe me ka ʻO nā ʻenehana hoʻohaʻahaʻa walaʻau holomua e hōʻoiaʻiʻo i nā ʻaoʻao ʻelua o ke kelepona e hoʻomau i ka nānā ʻana no kahi kūkākūkā hopena me nā mea hoʻohilahila liʻiliʻi.

Inbertecheadsetse hoʻokō i nā koi no nā keʻena hāmama.ʻO kēia ke ʻano o ka leo premium me ka hoʻopau ʻana i ka walaʻau maikaʻi, ka leo leo a me ka ʻenehana alakaʻi microphone i nā wahi ākea āpau.

Lohe maopopo ʻia ma kēlā me kēia kelepona

Hele mai nā poʻo poʻo Inbertec me ka leo leo alakaʻi i ka ʻoihana, e hāʻawi ana i ke kamaʻilio ʻana i ka aniani akaka, me ka maopopo e lohe ʻia kāu ʻōlelo āpau.

Hoʻohana ʻoluʻolu i ka lā a pau

Hoʻokumu ʻia kā mākou mau poʻo poʻo no ka hoʻohana ʻana i nā lā a pau, me ka hoʻolālā māmā, nā ʻano ʻaʻahu maʻalahi, a me nā mea palupalu e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu maikaʻi.

Nā poʻo poʻo keʻena wehe hou CB110


Ka manawa hoʻouna: Nov-15-2023